Logo - Pisos Sant Sadurní Presentació - Finques PardasAssesoria - Finques PardasAdministració comunitats - Finques PardasContacti amb nosaltres - Finques Pardas

Presentacio

FINQUES PARDAS som una empresa amb més de 40 anys d'experiència en el sector immobiliari.

Treballem fonamentalment en el mercat de la intermediació i en la gestió integral de tot tipus d'immobles.
La nostra àrea d'actuació es centra en la comarca de l'Alt Penedès i és per això que el nostre coneixement de la zona és exhaustiu. som un referent a la comarca en temes rústics.

Us podem ajudar a vendre, comprar o llogar. Disposem d'un equip de professionals multidisciplinari format per Agents de la Propietat Immobiliària Col.legiats, Administradors de Finques Col.legiats i alhora som/estem en una Gestoria, cosa que ens permet donar resposta global i personalitzada a les seves necessitats. No es pot oblidar mai que tota operació té unes repercussions fiscals i patrimonials.

Ens caracteritza la nostra professionalitat, serietat i transparència. Si es posa en contacte amb nosaltres el podrem informar personalment dels nostres productes i serveis i podrà comprovar els avantatges que suposa la nostra gestió/tracte.

 
Cercador immobles - Piso Sant Sadurní
 
Finques Pardas - Carrer Raval i Carrer Tarragona 3 (administrador de finques) - 08770 SANT SADURNí D'ANOIA (Barcelona) | Inici - Avis legal
   
Web diseñada por yaencontre.com